Een dakdekkersbedrijf met een mooie geschiedenis!

Familiebedrijf Douma Dakdekkers

Het familiebedrijf Douma kent een historie van bijna 100 jaar. De 1e generatie Hendrik Douma meldde zich in 1928 bij de Kamer van Koophandel onder de naam Douma Loodgieters en legden de basis voor een respectabel bedrijf.

In 1955 nam Kas Douma sr. het bedrijf over van Hendrik Douma De diensten werden uitgebreid met dak werkzaamheden.

Na jaren van scholing en werkervaring te hebben opgedaan bij zijn vader en opa, melde de vierde generatie Kas Douma jr. zich in 2012 bij de Kamer van Koophandel onder de naam Kas Douma dakbedekking & onderhoudsbedrijf.

In ons huidige personeelsbestand is totaal 100 jaar ervaring aanwezig. Dit geeft nogmaals aan dat het familiebedrijf-gevoel hoog in ons vaandel staat. Iedere dag zien wij weer de uitdaging om klanten tevreden te stellen. Wij vragen ons slechts nog af: wanneer wordt u onze nieuwe klant?

NEEM CONTACT OP

Erfenis en Expertise: Het Familiebedrijf Douma Dakdekkers

Al bijna een eeuw lang vormt Douma Dakdekkers het hart van een familiegedreven onderneming, waarbij elke generatie haar eigen unieke stempel drukt op het vakmanschap en de dienstverlening. Opgericht in 1928 door Hendrik Douma, is het bedrijf met trots overgegaan van vader op zoon, waarbij elke opvolger de rijke tradities en diepgewortelde waarden van kwaliteit, integriteit en innovatie heeft voortgezet. De foto's en verhalen van projecten zoals de renovatie van het Huis der Provincie tonen de duurzame impact van onze werkzaamheden en de voortdurende toewijding aan het vak. Door de jaren heen is Douma Dakdekkers uitgegroeid tot meer dan alleen een bedrijf; het is een symbool van generatieoverstijgend vakmanschap en een blijvende bijdrage aan de gemeenschap.

1e generatie

In 1928 legde Hendrik Douma, de oprichter van Douma Dakdekkers, de basis van ons bedrijf door zich bij de Kamer van Koophandel te registreren. Deze foto van Hendrik markeert het begin van onze reis in vakmanschap en toewijding, een erfenis die we vandaag de dag voortzetten.

2e generatie

7b4db0ec-190f-458f-9e88-de6ea2f13f92

Kas Douma senior

In 1955 nam Kas Douma senior het roer over van zijn vader Hendrik, waarmee hij de tweede generatie van Douma Dakdekkers aanvoerde. Deze periode markeerde een nieuwe fase van groei en innovatie voor het bedrijf. Onder Kas' leiding breidde Douma Dakdekkers haar diensten en expertise uit, altijd met behoud van de kwaliteit en het vakmanschap waar Hendrik de basis voor had gelegd. Kas Douma senior's toewijding aan het bedrijf en zijn visie op de toekomst hebben een blijvende impact gehad op de ontwikkeling en het succes van Douma Dakdekkers.

3e generatie

2024-04-15 15_40_13-c9605365-4c82-4a8f-8b90-40e2983a3e78.jpg ‎- Foto’s

René Douma

Deze foto van René Douma op 19-jarige leeftijd toont een jonge man aan het begin van zijn loopbaan, die later cruciaal zou blijken in de evolutie van Douma Dakdekkers. Als de derde generatie en vader van Kas Douma hielp hij het familiebedrijf moderniseren en aanpassen aan nieuwe marktvereisten.

René stond bekend om zijn technische vaardigheden en innovatieve benaderingen, die het bedrijf door significante groei en verandering stuurden. Onder zijn leiding werden de fundamenten voor toekomstig succes gelegd, waardoor Douma Dakdekkers uitgroeide tot een gerespecteerde naam in de dakdekkersbranche. Hij is een inspiratiebron voor de volgende generaties.

4e generatie

kas-douma-eigenaar

Kas Douma junior

Na een periode van intensieve scholing en waardevolle werkervaring, opgedaan onder de vleugels van zijn vader en grootvader, zette Kas Douma jr. in 2012 een belangrijke stap in de voortzetting van de familietraditie. Met trots registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel als de vierde generatie van Douma Dakdekkers, onder de naam 'Kas Douma dakbedekking & onderhoudsbedrijf'. Deze beslissing markeerde niet alleen de aanvang van zijn leiderschap binnen het bedrijf maar symboliseerde ook de vernieuwing van het familie-erfgoed met een frisse en moderne aanpak. Kas Douma jr.'s toewijding aan het ambacht, gecombineerd met een vooruitstrevende visie op dakbedekking en onderhoud, heeft de weg vrijgemaakt voor innovatie en groei, terwijl de kwaliteit en betrouwbaarheid die Douma Dakdekkers kenmerkt, onveranderd zijn gebleven. Onder zijn leiding blijft het bedrijf bloeien en zet het de familietraditie voort met dezelfde passie en toewijding die al bijna een eeuw lang de basis vormt van ons succes.

parallax background

Direct hulp nodig? Bel ons nu!


026 - 2201196
of
06 - 55 887064

24/7 bereikbaar