Dakdekker Groessen

Bijna 100 jaar vakmanschap en ervaring

Bij Douma Dakdekkers zijn we trots op onze bijna 100 jaar ervaring in de dakenindustrie. Wij zijn uw betrouwbare dakdekker in Groessen, gespecialiseerd in dakreparaties, daklekkages, dakrenovaties en dakinspecties. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen met al uw dakwerkzaamheden.

Onze diensten omvatten:

 • Dakreparaties en lekkageherstel
 • Complete dakrenovaties
 • Grondige dakinspecties

Of het nu gaat om kleine reparaties of een volledige renovatie, wij behandelen elk project met dezelfde professionaliteit en toewijding.

 • Marc Verhoef
  Douma Dakdekkers heeft ons huis voorzien van een nieuwe, innovatieve dakbedekking die energie-efficiënt en duurzaam is. We hebben al een aanzienlijke daling in onze energierekeningen gezien. Dit bedrijf staat voor innovatie en duurzaamheid.
  Marc Verhoef
 • Lisa de Bruin
  Ik was erg onder de indruk van de vriendelijkheid en professionaliteit van iedereen bij Douma Dakdekkers. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat ik volledig begreep wat het werk inhield. Mijn ervaring was uitzonderlijk positief, en ik zou niemand anders vertrouwen met mijn dak
  Lisa de Bruin
 • Sander Meijer
  Douma Dakdekkers heeft ons geholpen met een gratis dakinspectie. De inspecteur was zeer grondig en gaf ons gedetailleerde adviezen over hoe we ons dak kunnen verbeteren. Dankzij hun expertadvies voelen we ons nu veel veiliger thuis.
  Sander Meijer
 • Emma Jansen
  Als vastgoedbeheerder heb ik meerdere keren samengewerkt met Douma Dakdekkers. Ze zijn altijd punctueel, professioneel en leveren consistent hoogwaardig werk. Hun aandacht voor detail en klantenservice is ongeëvenaard in de industrie.
  Emma Jansen
 • Johan van Dijk
  Na een hevige storm hadden we dringend een dakreparatie nodig. Douma Dakdekkers reageerde snel en professioneel. Het werk werd vakkundig uitgevoerd en ons dak ziet er nu beter uit dan ooit. Ik ben zeer tevreden met de service en zal ze zeker aanbevelen.
  Johan van Dijk

Uw dak in veilige handen bij Douma Dakdekkers

Als dakdekker in Groessen zorgen we ervoor dat uw dak altijd in topconditie verkeert. Met bijna een eeuw aan ervaring weten we precies hoe we uw dakonderhoud kunnen optimaliseren. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van noodreparaties tot complete dakvernieuwingen.

Onze voordelen:

 • Vakkundig team: Onze dakdekkers zijn hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring.
 • Duurzame materialen: Wij gebruiken alleen de beste materialen voor een lange levensduur van uw dak.
 • Uitstekende service: Wij staan bekend om onze klantgerichte en snelle service.

Bij Douma Dakdekkers begrijpen we dat een lek of beschadigd dak voor veel problemen kan zorgen. Daarom bieden we 24/7 spoedservice aan voor acute daklekkages en andere noodgevallen. Ons team komt direct in actie om verdere schade te voorkomen en uw dak zo snel mogelijk te herstellen.

Meer over onze dakservices

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide diensten? Bekijk dan onze pagina's over dakbedekking in Duiven en spoed dakdekker in Arnhem. Wij zijn experts in zowel platte als hellende daken en bieden ook gespecialiseerde diensten zoals schoorsteen verwijdering en dakherstel.

Neem contact op voor een vrijblijvende dakinspectie

Laat ons uw dak grondig controleren