Dakdekker Zevenaar

Uw vertrouwde partner voor al uw dakwerkzaamheden

Bij Douma Dakdekkers staan we klaar om u te helpen met al uw dakbehoeften in Zevenaar en omgeving. Of het nu gaat om dakinspectie, dakreparatie, dakservice of lekkage herstel, ons team van ervaren professionals zorgt voor een vakkundige aanpak.

Onze diensten omvatten:

 • Dakinspecties en onderhoud
 • Dakreparatie en lekkage herstel
 • Complete dakvervangingen en renovaties
 • Marc Verhoef
  Douma Dakdekkers heeft ons huis voorzien van een nieuwe, innovatieve dakbedekking die energie-efficiënt en duurzaam is. We hebben al een aanzienlijke daling in onze energierekeningen gezien. Dit bedrijf staat voor innovatie en duurzaamheid.
  Marc Verhoef
 • Lisa de Bruin
  Ik was erg onder de indruk van de vriendelijkheid en professionaliteit van iedereen bij Douma Dakdekkers. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat ik volledig begreep wat het werk inhield. Mijn ervaring was uitzonderlijk positief, en ik zou niemand anders vertrouwen met mijn dak
  Lisa de Bruin
 • Sander Meijer
  Douma Dakdekkers heeft ons geholpen met een gratis dakinspectie. De inspecteur was zeer grondig en gaf ons gedetailleerde adviezen over hoe we ons dak kunnen verbeteren. Dankzij hun expertadvies voelen we ons nu veel veiliger thuis.
  Sander Meijer
 • Emma Jansen
  Als vastgoedbeheerder heb ik meerdere keren samengewerkt met Douma Dakdekkers. Ze zijn altijd punctueel, professioneel en leveren consistent hoogwaardig werk. Hun aandacht voor detail en klantenservice is ongeëvenaard in de industrie.
  Emma Jansen
 • Johan van Dijk
  Na een hevige storm hadden we dringend een dakreparatie nodig. Douma Dakdekkers reageerde snel en professioneel. Het werk werd vakkundig uitgevoerd en ons dak ziet er nu beter uit dan ooit. Ik ben zeer tevreden met de service en zal ze zeker aanbevelen.
  Johan van Dijk

Waarom Douma Dakdekkers kiezen?

Met bijna 100 jaar ervaring in de dakdekkersbranche, biedt Douma Dakdekkers een breed scala aan dakdiensten van hoge kwaliteit. Onze vakmensen zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en duurzaam is.

Voordelen van onze diensten:

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Wij staan garant voor kwalitatieve en betrouwbare dakoplossingen.
 • Ruime ervaring: Met decennia aan ervaring weten we hoe we elk dakprobleem kunnen aanpakken.
 • Uitstekende klantenservice: Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen en zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw verzoek.

Dakschade kan leiden tot grotere problemen zoals wateroverlast, structurele schade of zelfs brandgevaar. Het is essentieel om tijdig professionele hulp in te schakelen om verdere complicaties te voorkomen. Bij Douma Dakdekkers bieden wij een complete dienstverlening aan, van dakinspecties tot complete dakvervangingen. Onze specialisten zorgen voor een gedetailleerde analyse en een plan van aanpak dat is afgestemd op uw specifieke situatie.

Ontdek onze complete dakservices

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide diensten? Lees hier meer over onze dakdiensten in Arnhem. We bieden diverse dakoplossingen aangepast aan uw wensen, inclusief dakisolatie en lood- en zinkwerk. Bovendien zijn we experts in betonnen dakpannen. Bekijk ook onze projectenpagina voor referenties en inspiratie.

Bel ons voor een vrijblijvende dakinspectie

Zorgvuldig en professioneel advies voor uw dak