Uw betrouwbare partner voor dakreparatie en lekkage opsporen

Bij Douma Dakdekkers weten we dat er niets zo vervelend is als een lekkend dak. Met bijna 100 jaar ervaring zijn wij uw expert voor het oplossen van alle dakproblemen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige dakrenovatie, wij zijn er voor u.

Onze diensten

 • Daklekkage opsporen: Wij vinden de bron van uw dakprobleem en zorgen voor een duurzame oplossing.
 • Dakreparatie: Van kleine scheuren tot grote beschadigingen, wij herstellen het professioneel.
 • Onderhoud en inspectie: Regelmatige controles om problemen vóór te zijn.
 • Marc Verhoef
  Douma Dakdekkers heeft ons huis voorzien van een nieuwe, innovatieve dakbedekking die energie-efficiënt en duurzaam is. We hebben al een aanzienlijke daling in onze energierekeningen gezien. Dit bedrijf staat voor innovatie en duurzaamheid.
  Marc Verhoef
 • Lisa de Bruin
  Ik was erg onder de indruk van de vriendelijkheid en professionaliteit van iedereen bij Douma Dakdekkers. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat ik volledig begreep wat het werk inhield. Mijn ervaring was uitzonderlijk positief, en ik zou niemand anders vertrouwen met mijn dak
  Lisa de Bruin
 • Sander Meijer
  Douma Dakdekkers heeft ons geholpen met een gratis dakinspectie. De inspecteur was zeer grondig en gaf ons gedetailleerde adviezen over hoe we ons dak kunnen verbeteren. Dankzij hun expertadvies voelen we ons nu veel veiliger thuis.
  Sander Meijer
 • Emma Jansen
  Als vastgoedbeheerder heb ik meerdere keren samengewerkt met Douma Dakdekkers. Ze zijn altijd punctueel, professioneel en leveren consistent hoogwaardig werk. Hun aandacht voor detail en klantenservice is ongeëvenaard in de industrie.
  Emma Jansen
 • Johan van Dijk
  Na een hevige storm hadden we dringend een dakreparatie nodig. Douma Dakdekkers reageerde snel en professioneel. Het werk werd vakkundig uitgevoerd en ons dak ziet er nu beter uit dan ooit. Ik ben zeer tevreden met de service en zal ze zeker aanbevelen.
  Johan van Dijk

Waarom kiezen voor Douma Dakdekkers?

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen u een hoge kwaliteit van dienstverlening. Van het eerste contact tot de uiteindelijke reparatie, wij ontzorgen u volledig. Ontdek meer over onze diensten in Arnhem, Duiven, en Westervoort.

Zorgeloze daklekkage oplossingen

Als uw dak lekt, is snelle en vakkundige actie vereist. Bij Douma Dakdekkers hebben we een bewezen stappenplan voor het effectief oplossen van lekkages. Onze service omvat nauwkeurige diagnostiek, hoogwaardige reparatiematerialen en vakmanschap van de bovenste plank.

Inspectie en onderhoud

Een regelmatig onderhoud en inspectie van uw dak kan veel problemen voorkomen. Om u hierbij te helpen, bieden wij een vrijblijvende dak inspectie aan. Tijdens deze inspectie controleren we grondig uw dak op eventuele beschadigingen en slijtage. Hierdoor kunnen we problemen vroegtijdig signaleren en verhelpen.

Wilt u ook profiteren van onze expertise?

Vraag nu een vrijblijvende dak inspectie aan!