06 - 55 88 70 64

Zink en loodwerk

Wij verrichten diversen lood- en zinkwerken van nieuwbouw gebouwen tot en met monumentale gebouwen. Deze werkzaamheden worden geheel volgens de norm uitgevoerd. Om deze kunde te behouden doen wij de nodige bijscholing en ervaring op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kies voor het milieu

Zink wordt vaak toegepast op daken in de vorm van roevendaken en felsdaken. Zink is het meest gebruikte materiaal om dakgoten van te maken. Zink heeft het vermogen om regenwater op een juiste wijze te verwerken. Door het duurzame karakter van zink worden lekkages voorkomen en waterschade aan uw woning uitgebannen. Ook is het bij zink, net als bij lood, mogelijk om volledig te worden gerecycled. De keuze voor zink is dus ook een keuze voor het milieu.

Loodwerk

Lood is materiaal dat al sinds mensenheugenis wordt gebruikt. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt om vocht buiten de deur te houden in dak- en muurconstructies. Lood is een uiterst betrouwbaar product en kent bovendien een lange levensduur. Lood wordt daarom veel gebruikt in de bouw.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf zink en lood, dak rand
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf zink en lood, Kas Douma in werkplaats

Storingsdienst

24/7 Bereikbaar

Heeft u een dringend probleem met uw dak dat spoedhulp vereist? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Voor deze dienst zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom Douma Dakdekkers?

Betrouwbaar

Met betrouwbare vakmensen en lange historie heeft u met Douma de specialist in huis voor uw dak!

Gecertificeerd

Al onze medewerkers beschikken over de juiste papieren om de klus te klaren. Onze dakbedekkers zijn vriendelijk en professioneel.

Gratis inspectie

Wij ontdekken snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak onmiddelijk aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren.

24 uurs Storingdienst

Blijf niet te lang zitten met schade aan uw dak. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u in geval van nood te assisteren.

Persoonlijk contact

Wij staan u graag persoonlijk te woord zodat we meteen uw wens of probleem kunnen inschatten.

Bijna 86 jaar oud

Na jaren van scholing en werkervaring te hebben opgedaan bij zijn vader en opa, melde de vierde generatie Kas Douma jr. zich in 2012 bij de Kamer van Koophandel onder de naam Kas Douma dakbedekking & onderhoudsbedrijf.