06 - 55 88 70 64

Timmerwerken

Douma Dakdekkers is ook uw partner in timmerwerken. In de regio Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Doetichem is Douma voor de meest uiteenlopende bouwklussen uw bedrijf!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wanneer u voor Douma kiest gaat u voor maximale betrokkenheid, aandacht en resultaat. Wij werken voor zowel Verenigingen van Eigenaren als aannemers en particulieren. Douma Timmerwerken bewijst zijn meerwaarde als adviseur en uitvoerende partij in een ruim aanbod van disciplines. Wij zijn uitvoerig gediplomeerd en ons resultaat altijd feilloos. Een effici├źnte werkwijze en scherpe prijsvoering zijn de redenen dat wij veelvuldig worden ingeschakeld voor bovenstaande diensten.

Timmer- en onderhoudswerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in Nieuwbouw-verbouw-houtbouw tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden en houtrotreparatie┬┤s.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf timmerwerken, werkplaats overzicht
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf timmerwerken, hout dak

Storingsdienst

24/7 Bereikbaar

Heeft u een dringend probleem met uw dak dat spoedhulp vereist? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Voor deze dienst zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom Douma Dakdekkers?

Betrouwbaar

Met betrouwbare vakmensen en lange historie heeft u met Douma de specialist in huis voor uw dak!

Gecertificeerd

Al onze medewerkers beschikken over de juiste papieren om de klus te klaren. Onze dakbedekkers zijn vriendelijk en professioneel.

Gratis inspectie

Wij ontdekken snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak onmiddelijk aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren.

24 uurs Storingdienst

Blijf niet te lang zitten met schade aan uw dak. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u in geval van nood te assisteren.

Persoonlijk contact

Wij staan u graag persoonlijk te woord zodat we meteen uw wens of probleem kunnen inschatten.

Bijna 86 jaar oud

Na jaren van scholing en werkervaring te hebben opgedaan bij zijn vader en opa, melde de vierde generatie Kas Douma jr. zich in 2012 bij de Kamer van Koophandel onder de naam Kas Douma dakbedekking & onderhoudsbedrijf.