06 - 55 88 70 64

Dakinspectie

Wanneer u een pand wilt kopen of huren kijkt u natuurlijk naar het aangezicht, hoe zit het in de verf, is het sanitair degelijk. Maar kijkt u ook op het dak? Want juist een dicht dak boven uw hoofd is essentieel. Ook als u al eigenaar of huurder bent kan dakinspectie van groot belang zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Door het laten uitvoeren van een dakinspectie door Douma Dakdekkers krijgt u inzicht in de kwaliteit van de dakbedekking en de waterhuishouding. Na verloop van enige jaren vertoont een dak vaak kleine gebreken die op een later tijdstip voor grote problemen kunnen gaan zorgen. Door de dakinspectie tijdig uit te laten voeren, wordt u niet onaangenaam verrast en voorkomt u grote problemen en hoge kosten.

Douma Dakdekkers is getraind om uw dak op een onafhankelijke wijze te controleren voor zowel zakelijke als particuliere eigenaren c.q. verhuurders en huurders.

Een inspectie kan bestaan uit verschillende onderdelen:

Van tevoren wordt met u afgesproken welke van de bovenstaande onderdelen u wilt laten uitvoeren. Na afloop wordt een inspectierapport opgemaakt. In dit rapport worden de geïnspecteerde onderdelen van het dak duidelijk omschreven. Niet alleen de staat van de dakbedekking maar ook de levensduurverwachting wordt in het rapport opgenomen. Aan het rapport wordt een bijlage met duidelijke foto’s toegevoegd.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf dakinspectie, plat dak zwart handschoenen
Kas Douma Dakbedekking en Onderhoudsbedrijf dakinspectie, man op dak met ladder

Storingsdienst

24/7 Bereikbaar

Heeft u een dringend probleem met uw dak dat spoedhulp vereist? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Voor deze dienst zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom Douma Dakdekkers?

Betrouwbaar

Met betrouwbare vakmensen en lange historie heeft u met Douma de specialist in huis voor uw dak!

Gecertificeerd

Al onze medewerkers beschikken over de juiste papieren om de klus te klaren. Onze dakbedekkers zijn vriendelijk en professioneel.

Gratis inspectie

Wij ontdekken snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak onmiddelijk aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren.

24 uurs Storingdienst

Blijf niet te lang zitten met schade aan uw dak. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u in geval van nood te assisteren.

Persoonlijk contact

Wij staan u graag persoonlijk te woord zodat we meteen uw wens of probleem kunnen inschatten.

Bijna 86 jaar oud

Na jaren van scholing en werkervaring te hebben opgedaan bij zijn vader en opa, melde de vierde generatie Kas Douma jr. zich in 2012 bij de Kamer van Koophandel onder de naam Kas Douma dakbedekking & onderhoudsbedrijf.